Treenaus

Yhdistys järjestää yhteisiä ketjulenkkejä ja treenejä jaosvetäjien toimesta. Jokaisella aluejaoksella on omat sivut Facebookissa, joilla ilmoitetaan yhteisistä treeneistä.

Liity Facebookissa sinua lähimpänä olevaan ryhmään ja saat tiedon alueellasi järjestettävistä treeneistä!

Treenauskäytännöt
Ilmoittaudu etukäteen jaosvetäjälle saapumisestasi, jotta osaamme varata mukaan tarvittaessa lainavälineistöä. Tämä koskee varsinkin uusia treenaajia ja koirakkoja, joilla ei ole omia varusteita.
Pidäthän koirasi jatkuvassa hallinnassasi (kytkettynä) ja annat tilaa muille koirille.
Annathan kaikille treenirauhan eli ei anneta koirien tutustua toisiinsa treenien aikana. Kaikki koirat eivät ole sosiaalisia ja näin kaikki saavat treenata yhdessä turvallisesti. Joillekin koirille treenihetki on työskentelyä ja leikkimisaika on erikseen.
Ole ajoissa paikalla sovittuun aikaan ja huolehdi, että koirasi on käynyt ennen treenejä asioillaan, ja on huolellisesti lämmitelty. Jos treeneissä käytetään painoja, osallistuthan parhaasi mukaan niiden lastaamiseen. Kärrytreeneissä kaikki osallistuvat mahdollisuuksien mukaan kärryjen täyttöön sekä kärryjen tyhjentämisessä. Jos olet lainannut yhdistyksen välineistöä huolehdithan että lainatarvikkeet palautuvat niiden lainaajalle. Treenien jälkeen on hyvä muistaa jäähdyttelylenkki ennen kotiin lähtöä. Lenkit ja treenit pidetään yleisillä ulkoilualueilla, joten otattehan huomioon myös ulkopuoliset lenkkeilijät. Treenialueet tulee pitää puhtaina, jätöksiä EI jätetä treenialueille. Muista lämmitellä ja jäähdytellä koirasi. Lisää tietoa saat tarvittaessa jaosvetäjältäsi.